BMW Concept M4 GTS

La un an după lansarea BMW M4 Coupé, BMW M prezintă, în avanpremieră, un model de înaltă performanţă ce poate fi utilizat pe şosele, dar mai ales pe circuite: BMW Concept M4 GTS.

Noul BMW Concept M4 GTS continuă tradiţia modelelor speciale BMW M3, marcată de BMW M3 Evolution (1988), BMW M3 Sport Evolution (1990), BMW M3 GT (1995), BMW M3 CSL (2003), BMW M3 GTS (2010) şi BMW M3 CRT (2011). Tehnologia avansată din motorsport, puterea mai mare, utilizarea designului ultrauşor şi producţia în serie limitată au făcut ca aceste modele speciale să ofere performanţe remarcabile, în combinaţie cu o experienţă a condusului unică, plină de emoţie şi deosebit de dinamică.

Motorul care propulsează BMW Concept M4 GTS dispune de acelaşi sistem inovator de injecţie cu apă care echipează BMW M4 MotoGP Safety Car, cu o creştere notabilă a puterii şi a cuplului. Sistemul dezvoltat de divizia BMW M asigură un efect de răcire imediată prin evaporarea apei injectate sub forma unei pulverizări fine în colectorul modulului de admisie. Apa se evaporă imediat şi procesul de evaporare răceşte semnificativ aerul de admisie.

În același timp, noul model este echipat cu stopuri inovatoare, care dispun de tehnologie OLED. OLED-urile (diode organice emiţătoare de lumină) sunt un nou tip de sursă de lumină, care produc o iluminare omogenă şi pe toată suprafaţa – în contrast cu LED-urile, care emit lumină printr-un singur punct. Elementele luminoase cu o grosime de doar 1,4 milimetri şi capacitatea acestora de a activa moduri individuale de iluminare creează o nouă abordare a designului în conceptele de iluminare. Tehnologia OLED permite o mai mare flexibilitate şi creează o apariţie inconfundabilă care semnalează o precizie excepţională.

Tehnologia OLED anunţă o nouă eră în designul luminilor şi al conceptelor de iluminare şi deschide noi posibilităţi atunci când vine vorba de identitate proprie a luminilor pentru modelele BMW.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s